skip to Main Content
Anette Nobel, indehaver af Nobel Blomster Design

Om Anette Nobel og Nobel Blomster Design

Anette har arbejdet med blomster siden 1994, hvor hun startede som skolepige. Det er blevet til en lang rejse gennem forskellige butikker og med deltagelse på adskillige kurser og uddannelser, og undervisning af ivrige blomster-entusiaster. Siden 2012 har Anette haft foden under eget blomsterbord, først med overtagelsen af Trillebøren, og nyest med flytning til nye lokaler og nu med eget navn: Nobel Blomster Design. Butikken lukkede i april 2022, og Nobel Blomster Design fortsætter derfor kun på hobbyplan. Der kan dog stadig bookes demonstrationer – kontakt mig og hør nærmere.

Glæden ved den nordiske natur skinner igennem alle binderier, det rå og rustikke fra grene, bark, garn og træ kombineres med det romantiske og sarte fra blomsterne. Hvert binderi skal være et kunstværk, man kan fordybe sig i, og gå på opdagelse i.

Faglig baggrund tæller kurser i brudebinderi, begravelsesbinderi, uddannelsen til Blomsterdesigner, kurser med bl.a. Verdensmester Per Benjamin, Danmarksmester Berit Skøttgaard Laursen, kendte navne som Daniel Santamaria, Annette von Einem og flere dygtige blomsterkunstnere. Anette har også været assistent for Life3 på deres demonstration i Danmark.

Derudover har Anette deltaget i adskillige mesterskaber i moderne blomsterkunst, og vundet 3 priser som Publikums Favorit.

Med denne ballast, og fortsatte uddannelse, står hun klar til at hjælpe med alle opgaver inden for binderi, herunder også undervisning.

Back To Top